23 mai 2013

all your perfect imperfections

sove for lenge. våkne, huske at i dag var det tannlegetime, stresse, gråte litt inni seg, løpe ut i regnet og inn i garasjen. kjøre og kjefte og smelle på gamle damer som er for pinglete i rundkjøringer. endelig komme ut på hovedveien og tenke at hei, så stor elva er. jaja. stresse med å finne parkeringsplass, kjefte og smelle enda litt mer når folk med små pinglepoloer velger den mest romslige plassen og etterlater deg til å knote mercedes stasjonsvogna inn i mellom to idioter som trenger å oppdatere kunnskapen om at man parkerer INNENFOR de hvite strekene. gå inn, hjertedunk, candycrush, gå tom for liv, irritere seg over hun andre dama på venteværelset som sitter og smeller tyggis og harker kolslungene sine i stykker.

bli ropt opp, trekke pusten dypt, smile tappert og ønske seg langt vekk. lene seg tilbake, gap opp!, bedøvelseauauau borrborrauauising. vips ferdig, studentrabatt værsågod, billigere enn antatt, fortere ferdig enn antatt, "du kan spise og drikke med en gang, bare vær forsiktig så du ikke biter hull i kinnet på grunn av bedøvelsen". hurrahurra kjøre hjem, huske at du står inneklemt mellom to idioter på grunn av en tredje, korttenkt idiot. brukte fem minutter ekstra på å lirke seg ut, tråkke litt for hardt på gassen, nesten kjøre på en gammel dame, flaut, fårete unnskyld!-smil. kjøre hjem, huske at eksamen er bare åtte dager unna, forbanne verden igjen.

gjøre et tafatt forsøk på å pløye seg gjennom metode-delen av pensum. gi opp, gråte litt mer inni seg, ta sjefsavgjørelse på at etter et par runder hayday og candycrush vil en ny giv komme. snappe out av det to timer senere, shitshitshit, hvor lite pensum ble det i dag a. løpe ned på rommet, slå på pcen, ta sjefsavgjørelse på at det sikkert blir bedre av å notere samtidig som man leser. må bare sjekke en ting først. enda en time går, hører i hjel denne, gråter litt på ordentlig siden den er så fin og kjæresten er så fin og livet er så fint. men eksamen. hjelp. panikk-slår-opp på første verdenskrig. blir inspirert. ikke av krigen, men av musikken. og her er jeg nå.

åtte dager unna eksamen. åtte dager unna frihet. åtte dager unna kjæresten borte fra østlandet og i nord nok et år. åtte dager unna alt. må bare høre i hjel sangen min og gråte meg gjennom pensum først.
peace.

Ingen kommentarer: